Abundenta legumelor din piata ma determina intotdeauna sa hotarasc pe loc meniul asa ca am decretat : se va face un peste la gratar (crap si pastrav) cu saramura de legume la gratar . A iesit extraordinara mincarea , parca mai buna a fost rece, dupa ce s-a inchegat putin pestele .
Am copt pe gratar legumele (ardei gras, rosii, ceapa rosie, ardei iute si ciuperci), le-am curatat si le-am taiat in bucatele mici .
Toate legumele, amestecate cu sare, le-am rasturnat intr-o cratita de inox cu fund dublu, au dat un clocot impreuna pe soba si apoi am pus pestele . A mai bolborosit pe foc vreo 10 minute dupa care mincarea a fost gata . Legumele coapte si-au luat gust una de la alta, ardeiul iute a dat un pic de iuteala, taman buna pentru peste, totul a iesit minunat .
Poze pentru final nu mai am ca am terminat mincarea tirziu de tot,( a fost infiorator de cald peste zi si am ales sa gatim seara ) pe la 23 iar a doua zi nu am apucat sa mai fac poze.
2 comentarii:
Waw...cat de bine arata toate !!!
Danielo....pina la urma ai sa ma faci sa pap si eu peste.
Pai eu te poftesc cu drag la un peste !
Trimiteți un comentariu