Abundenta legumelor din piata ma determina intotdeauna sa hotarasc pe loc meniul asa ca am decretat : se va face un peste la gratar (crap si pastrav) cu saramura de legume la gratar . A iesit extraordinara mincarea , parca mai buna a fost rece, dupa ce s-a inchegat putin pestele .
Am copt pe gratar legumele (ardei gras, rosii, ceapa rosie, ardei iute si ciuperci), le-am curatat si le-am taiat in bucatele mici .
Toate legumele, amestecate cu sare, le-am rasturnat intr-o cratita de inox cu fund dublu, au dat un clocot impreuna pe soba si apoi am pus pestele . A mai bolborosit pe foc vreo 10 minute dupa care mincarea a fost gata . Legumele coapte si-au luat gust una de la alta, ardeiul iute a dat un pic de iuteala, taman buna pentru peste, totul a iesit minunat .
Poze pentru final nu mai am ca am terminat mincarea tirziu de tot,( a fost infiorator de cald peste zi si am ales sa gatim seara ) pe la 23 iar a doua zi nu am apucat sa mai fac poze.
Waw...cat de bine arata toate !!!
RăspundețiȘtergereDanielo....pina la urma ai sa ma faci sa pap si eu peste.
Pai eu te poftesc cu drag la un peste !
RăspundețiȘtergere