Fasolea verde (eu am avut la borcan, pusa de asta toamna , galbena si lata desi la salata ar fi trebuit fasole pastai rotunda ) se fierbe in apa cu sare, cam 15 minute. Imediat se scurge de apa.
O bucata de piept de curcan se taie cubulete si se rumeneste intr-o tigaie antiaderenta iar la sfarsit se pune sare si piper.
Intr-o cratita antiaderenta se pune o lingura de ulei de masline si vreo 10 catei de usturoi taiati marunt, se lasa sa se infierbante putin, cat sa miroase bine si apoi se desarta fasolea scursa. Se amesteca bine si se pun 2 linguri de sos de soia light.
Se mai tine cam 2 minute pe foc si se da la racit.
Se amesteca fasolea cu pieptul de curcan rumenit si cu 2 linguri de seminte de susan si o lingura de seminte de in.
Se lasa cam o ora sa capete gust si apoi se serveste la temperatura bucatariei, sa nu fie prea rece.
Usor si simplu de facut, buna la dieta si delicioasa !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu