28 ianuarie 2012

Salata de fasole verde cu maioneza si usturoi

Simpla si excelenta aceasta salata!

Fasole verde oloaga, pusa la congelator din timpul verii, am fiert-o cu condimente (sare si piper) .
Alaturi, am facut o maioneza groasa, dintr-un galbenus crud si unul fiert (trecut prin sita inoxidabila) si ulei de masline
am pus  sare, piper, usturoi  maruntit si  o lingura zdravana de smintina   si am rasturnat totul peste fasolea galbena.

Am amestecat si am lasat la  rece pret de o ora. A iesit foarte, foarte buna  !!!

5 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Primul venit primul servit.De-ai sti cat de mult imi place.Tot timpul o pap cu placere.Te pup!

Daniela spunea...

DiaMar, pofteste te rog, este foarte buna!
Te pup si eu !

Lubita Iancu spunea...

Ce bunatate!!!
pupici!

Ioana V. spunea...

e una dintre salatele mele preferate!

Daniela spunea...

Si pentru noi este preferata, este la egalitate cu salata din bobi verzi de fasole, as putea face saptaminal una dintre aceste doua salate !