Simpla si excelenta aceasta salata!
Fasole verde oloaga, pusa la congelator din timpul verii, am fiert-o cu condimente (sare si piper) .
Alaturi, am facut o maioneza groasa, dintr-un galbenus crud si unul fiert (trecut prin sita inoxidabila) si ulei de masline
am pus sare, piper, usturoi maruntit si o lingura zdravana de smintina si am rasturnat totul peste fasolea galbena.
Am amestecat si am lasat la rece pret de o ora. A iesit foarte, foarte buna !!!
Primul venit primul servit.De-ai sti cat de mult imi place.Tot timpul o pap cu placere.Te pup!
RăspundețiȘtergereDiaMar, pofteste te rog, este foarte buna!
ȘtergereTe pup si eu !
Ce bunatate!!!
RăspundețiȘtergerepupici!
e una dintre salatele mele preferate!
RăspundețiȘtergereSi pentru noi este preferata, este la egalitate cu salata din bobi verzi de fasole, as putea face saptaminal una dintre aceste doua salate !
Ștergere