17 martie 2011
CIUPERCI UMPLUTE
Aceasta varianta de ciuperci umplute ne place tare mult, este o mincare buna si consistenta!
Ciupercile champignon sint tare frumoase, albe si apetisante ! Intotodeauna cumpar ciuperci pentru ca arata foarte bine, pina ajung acasa am vreme sa ma gindesc ce fac cu ele .
Curatate , spalate si scurse, ciupercile, putin sarate in interior, le umplu cu urmatorul amestec : cascaval ras fin, sunca sau salam de buna calitate taiat cubulete foarte mici, daca mai trebuie sare, piper din belsug si un ou. Dupa ce sint umplute, deasupra ciupercilor mai pun un pic de cascaval ras pentru ca sa se rumeneasca foarte frumos!Pe fundul unei tavi pun putin ulei si asez ciupercile, le dau la cuptor la foc potrivit pentru 25 de minute.
Sint foarte decorative si gustoase!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
Ce bunatate Daniela!
Ai un premiu de la mine, te astept sa-l iei, ti-l ofer cu drag si prietenie.
Multumesc, Maria Elena !
Trimiteți un comentariu