06 noiembrie 2013

Peste in crusta de oua si tarate - varianta dietetica


Din categoria : as manca peste, ca e bun la dieta dar m-am saturat de el , am zis sa incerc varianta dietetica de pane, dupa modelul unei gospodine tinere si cu imaginatie, Lorelica.
Asadar, pestele (merluciu) l-am curatat si spalat, l-am taiat bucati si l-am condimentat cu sare si piper.
Intr-o farfurie  am pus gluten de grau, in alta am pus tarate de ovaz amestecate cu tarate de grau iar intr-un castronel am batut oua intregi cu sare si piper. Am dat pestele prin gluten , ou si tarate, l-am pus pe tava  cu hartie de copt la baza, am pus la cuptor pentru  40 de minute la 180 de grade si gata, a iesit pestele. O sa fac si o mamaliguta si un mujdei .
Nu poate fi la fel cu pestele acesta dar nici eu nu mai sunt la fel, ci numai cu 20 de kilograme mai usoara , asa ca, ne adaptam din mers si merge bine.

2 comentarii:

Lubita Iancu spunea...

Imi place pestele oricum ar fi,asa ca daca-ti ramane ceva,stii ce ai de facut!!pup Dani si felicitari pentru ce ai realizat!!!

Daniela spunea...

Lulu, nu e cazul sa te gandesti la resturi !
Imediat punem de o editie proaspata, poti sa te pornesti catre mine !