Pofta ce-am poftit ! Păi cum să nu ai pofte, când, din strat, căpșunile te invită să le ai în vedere !
Spălate și curățate
le-am tocat în cubulețe
și le-am împărțit în 3: unele de pus la foc, cu o lingura de zahar si 2 linguri de apă, ca sa se prepare termic,
altele de amestecat cu frișca bătută și ultimele , simple, puse direct în pahar.
Mai departe , foarte simplu: 4 albușuri bătute bezea cu 4 linguri de zahăr pudră , peste care am pus căpșunile preparate termic, fierbinți. Se bate continuu până ce se întărește și se răcește în același timp.
Cam așa arată, bățoasă tare bezeaua asta !
Am mai bătut și 200 ml de frișcă cu 2 linguri de zahăr pudră, peste care am pus cubulețele crude de căpșuni .
Mai simplu de atât nu se poate : un rând de frișcă, un biscuit mărunțit, cubulețe crude de căpșuni și apoi bezea . Multă bezea !
Aromă incredibilă, gust nemaipomenit, poftă satisfăcută !