Așadar, fasolea roșie din 2 conserve am pus-o la scurs într-o strecurătoare de inox. Separat, am pregătit 10 ardei copți, în sensul că anul trecut, la indicațiile unei doamne în vârstă, am pus ardeii copți la congelat cu tot cu coajă. A avut dreptate. S-au pastrat perfect iar la dezghețare, se curăță foarte ușor și nu se pierde sucul acela extraordinar din ardei. Deci, i-am curățat de coajă , cotoare și semințe și i-am taiat mărunt. Am mai feliat 5 ridichi roșii și 2 cepe roșii mari.
Pătrunjelul verde din grădină, aromat și proaspăt, s-a înscris cu succes în paleta coloristică a salatei mele. Am potrivit de sare și piper ,
am făcut un amestec de ulei de măsline, oțet balsamic și sosul de la ardeii copți și am pus totul peste salată. A stat acoperită salata mea vreo 2 ore, timp în care s-au împrietenit toate legumele și s-au inmuiat puțin ridichile și ceapa roșie.
A ieșit grozavă. S-a mâncat simplă, cu o felie de pâine neagră alături.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu