Foarte bune ciupercile, mai ales in perioada aceasta!
Ciupercile, bine spalate si taiate  in 4, se pun  peste o ceapa rosie prajita usurel, se amesteca , se pune sare si  piper si se lasa  sa se inabuse cam 20 de minute. 
Din cind in cind, se  amesteca iar cind incepe sa nu mai fie  apa, se lasa descoperita tigaia si  se lasa sa se prajeasca ciupercile iar cind se iau de pe foc, se adauga o lingura  de  usturoi  tocat, se acopera si se lasa 10  minute. 
Mirosul este  exceptional iar gustul pe masura. 
Alaturi, o mamaliguta molcuta si , suplimentar, mujdei de usturoi natur, cu boia si ardei iute. 
Este foarte, foarte simpla  mincarea  si aroma este  nemaipomenita !
Va poftesc sa gustati si  sa incercati !
 

 
 
6 comentarii:
Asa ceva este pe placul lui George..........nu se satura niciodata.
Pup!
Pai, trimte-l pe George incoace !!!
Bun , bunut si usurel ...
Din prezentarea profilului , esti 100% moldoveanca , trecerea anilor din Ardeal , nu prea si-au pus amprenta .
Duminica frumoasa , moldoveanco !
Poate incerc si eu. Cu usturoi si mamaliguta!
Diana, sa stii ca sunt o moldoardeleanca autentica , originile nu le poti uita si nu vreau sa le uit iar traiul printre ardeleni cu siguranta m-a transformat , am devenit una de-a lor, ca am vrut , ca nu am vrut !
Te pup si numai bine iti doresc!
Mariana, sigur iti vor placea, sunt delicioase !
Trimiteți un comentariu