01 aprilie 2011
Macrou cu sos la cuptor
Pestele este o mancare frecventa in casa noastra, ne place mult si de aceea il gatim saptamanal.
Se calesc trei cepe taiate marunt, se adauga 2 ardei grasi rosii taiati in cubulete, 750 ml de suc de rosii si apoi condimentele (sare, piper, curry, chili, foi de dafin)
Dupa ce a dat un clocot, se pune pestele ( 1 kg de macrou) taiat in bucati cam de 4-5 cm grosime si se rastoarna totul intr-un vas ceramic si se da la cuptor pentru 25 de minute.
La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.
Alaturi, un pilaf de orez picant este grozav!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
No, Daniela, am nimerit numa bine! Mie imi place tare pestele, asa ca ma opresc aici. Imi place cum ti-a iesit.
No, Lenutico, bine ca te-ai oprit aici, te servesc cu mare drag !
Trimiteți un comentariu