Foarte bune ciupercile, mai ales in perioada aceasta!
Ciupercile, bine spalate si taiate in 4, se pun peste o ceapa rosie prajita usurel, se amesteca , se pune sare si piper si se lasa sa se inabuse cam 20 de minute.
Din cind in cind, se amesteca iar cind incepe sa nu mai fie apa, se lasa descoperita tigaia si se lasa sa se prajeasca ciupercile iar cind se iau de pe foc, se adauga o lingura de usturoi tocat, se acopera si se lasa 10 minute.
Mirosul este exceptional iar gustul pe masura.
Alaturi, o mamaliguta molcuta si , suplimentar, mujdei de usturoi natur, cu boia si ardei iute.
Este foarte, foarte simpla mincarea si aroma este nemaipomenita !
Va poftesc sa gustati si sa incercati !
6 comentarii:
Asa ceva este pe placul lui George..........nu se satura niciodata.
Pup!
Pai, trimte-l pe George incoace !!!
Bun , bunut si usurel ...
Din prezentarea profilului , esti 100% moldoveanca , trecerea anilor din Ardeal , nu prea si-au pus amprenta .
Duminica frumoasa , moldoveanco !
Poate incerc si eu. Cu usturoi si mamaliguta!
Diana, sa stii ca sunt o moldoardeleanca autentica , originile nu le poti uita si nu vreau sa le uit iar traiul printre ardeleni cu siguranta m-a transformat , am devenit una de-a lor, ca am vrut , ca nu am vrut !
Te pup si numai bine iti doresc!
Mariana, sigur iti vor placea, sunt delicioase !
Trimiteți un comentariu