Gata cu sarbatorile, am trecut la mancare dietetica inapoi.
Pieptul de curcan, batut intre doua folii, l-am portionat in bucati nu prea mari .
Separat, am calit o ceapa mica taiata marunt, am adaugat un ficat de curcan taiat bucatele, am sarat si condimentat, am pus 2 linguri de apa si am lasat la inabusit cam 10 minute. Dupa ce s-a racit, l-am dat prin tocator si a iesit o pasta omogena.
Am pus aceasta umplutura peste bucatile de piept , le-am rulat si impachetat capetele ca la sarmale si le-am legat cu ata de bucatarie ca sa isi pastreze forma.
Am uns o tigaie antiaderenta cu o pensula inmuiata in ulei si am pus rulourile, pe care le-am tot intors pana ce au capatat un pic de crusta de rumeneala si alta culoare.
Intr-o alta tigaie, am calit o ceapa mica, am pus ciuperci macinate , sare , piper, boia iute,o foaie de dafin , vreo 10 catei de usturoi tocati si o cana de suc de rosii.
Cand a inceput sa fiarba , am pus inauntru rulourile si am lasat la fiert cam 20 de minute.
Am scos dupa aceea rulourile, am scos ata , le-am pus inapoi si au mai dat un clocot.
Au iesit excelente, picante si gustoase.