Mancarea arata de fapt ca o budinca , apetisanta si usor de facut !
2- 3 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei,adica 1 lingura ( se poate si fara ulei,in tigaia antiaderenta ) sa pana se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pana se evapora apa si se desprind usor de pe os.
Tapetez un vas ceramic cu unt si pesmet ( sau pensulati cu un pic de ulei si presarati tarate de ovaz )si incep sa cladesc budinca : un rand de brinza (Focsani sau cascaval ) , un rand de bucatele mici de carne, iar branza, iar carne si deasupra branza. Separat, 3 oua se bat bine cu 3 linguri de smantina (sau iaurt scurs )condimentam cu sare si piper si se rastoarna deasupra. Trebuie sa stea la cuptor, la foc potrivit, cam 20 de minute, pana ce se rumeneste putin. Se serveste calda, cu putin patrunjel verde deasupra.
7 comentarii:
Buna mancarica,,,yamiii!!!pupp si o zi frumoasa!!!
Mirela, este intr-adevar tare buna!
Te pup si eu si iti doresc la fel, o zi minunata si insorita !
Waw...
Ti-a mai ramas ceva si pentru mine ?
Ca deja-mi ploua-n guraaaaaaa.........
Sidy, nici un bai daca nu mai este, repetez pe cind vii tu!
Hai ca o insotesc eu pe Sidy, nu de alta da sa nu vina cu mana goala....hihihi.
Haideti, ca va astept cu drag !
Trimiteți un comentariu