Desi vremea a fost destul de capricioasa, anul acesta am reusit sa gatesc afara mancarea si am fost tare multumita : are alt gust gatita la foc de lemne si nu am avut nici un miros in bucatarie, unde am facut cozonacii si pasca in timpul acesta .Singurul pagubit a fost catelul care a stat numai cu nasul pe sus in curte, l-au innebunit atatea mirosuri !
Meniul, unul obisnuit :
chiftelute in pesmet si susan
sarmale in foi de varza verdechiftelute in pesmet si susan
ciorba cu afumatura si piept de pui, dreasa cu smantina si ou si aromata cu leustean verde
cozonac cu nuca si cu rahat
pasca cu branza dulce
Pasca umpluta cu branza sarata de anul acesta a iesit exceptionala, o pufosenie aromata si gustoasa !
Am facut pulpe la gratar in loc de friptura pentru ca le mancam si reci, in loc de pastrama, au un gust minunat si nu sunt pline de E-uri.
Tuturor va doresc SARBATORI FERICITE !!!!