I-am facut, mi-au placut, am repetat si mi-au placut si mai mult !
Va amintiti carnatii mei cei subtiri?
I-am taiat bucatele cam de 4 - 5 cm si i-am imbracat , frumusel, in aluat de pizza (10 linguri de faina, drojdie proaspata cat o nuca, apa calduta , 1 lingurita de sare si 2 linguri de ulei de masline, acestea sunt ingredientele pentru blatul de pizza)
i-am uns cu ou batut , i-am presarat cu seminte de susan si seminte de mac
si i-am bagat la cuptor pentru 40 de minute. Au iesit asa de frumosi si de gustosi ca i-am inscris in lista de aperitive !!!
12 comentarii:
carnatii daca sunt facuti de tine,buuuune trebuie sa fie aceste aperitive!!!
pupici!
Lulu, cirnatii sint facuti de mine, clar , taman buni pentru aperitive !
Te pup si eu si ma bucur ca ai revenit acasa !
Chiar apetisanti draga Daniela!
Te poftesc sa ridici un premiu, pe care ti-l ofer din toata inima pt harnicia ta, te pup.
Ce gustosi trebuie sa fie,mai ales ca sunt carnati de casa.Pup!
Lenutico, sint tare buni si multuemsc pentru apreciere, o sa imi iau premiul
Te pup si eu!
DiaMar, a meritat efortul de a-i face in mate de oaie, tocmai pentru aperitive din astea !
Te pup si eu !
Ai un premiu la mine.Sa vii sa-l ridici.Pup!
Daniela ai si de la mine un premiu pentru toate bunatatile pe care le faci;vii la mine sa-l ridici
te pup si o seara buna!
cat de bine arata! o gustare excelenta!
DiaMar, vin dar vin mai greu, am fost cam ocupata !
Multam fain ca te-ai gindit la mine, esti o draguta! Te pup si eu !
Lulu, vin si la tine,dar tot asa, mai greu ca am avut multe de facut!
Esti deosebita si ma bucur ca nu m-ai uitat!
Te pup si eu!
Lavi, foarte buni si foarte rapizi, ce-i aia sa ii infasori un pic in aluat?
Merita un pic de munca pentru cit sint de buni!
Trimiteți un comentariu