06 noiembrie 2011
Snitel de porc cu susan
Cind am taiat carnea de tocat pentru sarmalute, nu m-am abtinut si am scos si pentru citeva snitele , ca tare bine mai arata carnea aceea !
Am batut carnea, am presarat-o cu sare si piper si am pus-o la rece pentru 2 ore.
Am facut un pic de pesmet proaspat din piine prajita(de la Real) si am amestecat cu susan.
Mi-am pregatit si celelalte ingrediente (ou batut, faina alba amestecata cu putina sare, uleiul pentru incins ) si am pornit la treaba.
Ordinea e asa: carnea se da prin faina, apoi prin ou, apoi prin pesmetul cu susan si apoi se pune in uleiul incins, dureaza foarte putin prajirea, imediat se fac aurii snitelele.
Calde, cu cartofi in lapte si muraturi noi, sint extraordinare, deci, poftiti la masa !!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu