Branza de vaci, gatita in felul acesta este foarte tentanta!
Este destul de dietetica prajitura, avand in vedere ca nu are aluat si de data asta am pus indulcitor !
Seamana cu prajitura aceasta si cu aceasta dar in varianta dietetica.
Deci, 1 kg de branza de vaci dietetica, 9 oua, 2 pachete de budinca de vanilie, 4 linguri de indulcitor, 2 fiole esenta de vanilie, 2 fiole esente de rom, 1 praf de copt si 4 linguri de goji.
Am hidratat goji in apa timp de o ora.
Am amestecat branza cu galbenusurile, esentele, budinca ,goji si praful de copt. Apoi am batut albusurile spuma cu indulcitorul, am amestecat si am pus in 2 tavi : una normala, cu inel si una din silicon, in forma de trandafir.Au stat la copt 45 de minute . Probabil ca la cea din silicon trebuia sa mai am rabdare sa se raceasca mai bine ca sa iasa din forma perfect(data viitoare de tinut minte ) insa, fata de prajitura din tava normala,a avut tinuta mult mai buna, nu s-a lasat deloc . Ar fi mers coapta si in tava dreptunghiulara, cand s-a racit se putea taia frumos , in patratele.
Cantitatile sunt mari dar pot fi reduse pastrand proportiile .
A iesit o prajitura savuroasa si extrem de gustoasa !