vineri, 18 octombrie 2013

Turta cu carne,branza si oua

M-am gandit sa fac ceva bun, simplu si gustos, m-a  inspirat o emisiune culinara la tv.  Asadar, 6 linguri de faina integrala, un praf de sare,drojdie cat o nuca si apa calda, toate acestea amestecate bine pana la omogenizare  au dat un aluat normal, ca de paine. O lingurita de ulei de masline, pusa pe  planseta, a ajutat foarte bine la  impaturarea aluatului. Apoi, am pus la dospit pentru 20 de minute. Am intins aluatul, subtire,l-am pus in tava ,pe hartie de copt. Peste aluat am pus bucatele de pulpa de pui facuta la gratar (asta am avut in casa ) si  branza mozarella  razuita. Am spart 4 oua si le-am asezat deasupra, am presarat cu sare, piper, boia de ardei si condimente de pizza. A sta la cuptor vreme de 25 de minute la 220 de grade. Dupa ce am stins  cuptorul, am mai lasat turta  inauntru inca 10 minute. 

A iesit o turta subtire, crocanta si gustoasa .Tare usor si repede de facut !


2 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Foarte apetisanta turta!

Daniela spunea...

Draga mea, in comparatie cu ceea ce faci tu, mai am mult de exersat, plus ca ale tale sunt albe, frumoase, pufoase iar ale mele negrute si vai de mama lor !