29 aprilie 2012
Piept de pui cu ciuperci
Ciupercile, intotdeauna le cumpar pentru cum arata! Azi aratau exceptional asa ca am luat 1,5 kg de ciuperci.
Am prajit pieptul de pui in tigaie, fara ulei, fara nimic
Separat, intr-un pic de ulei de masline, am calit vreo 7 catei de usturoi taiati marunt , peste care am pus ciupercile taiate felii
le-am condimentat cu mirodenia, piper, chili si cimbru macinat
si , cu o cana de apa le-am lasar sa fiarba inabusite cam 20 de minute.Am pus apoi o sticla de suc de rosii si cam 200 ml de vin alb si au mai fiert 10 minute.Separat, 2 linguri de faina, cu 4 linguri de smintina le-am amestecat bine, le-am strecurat prin sita si le-am rastaurnat peste ciuperci. Am mai lasat 5 minute sa fiarba si apoi am rasturnat totul peste pieptul de pui.
Au mai fiert impreuna cam 7 minute, apoi am luat de pe foc si gata mincarea.
Ar fi trebuit piure de cartofi dar am mincat cu paine proaspata si salata de varza noua.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu