marți, 1 mai 2012

Meniu de 1 mai 2012 - mici si pulpe la gratar


Anul acesta  nu am vrut sa las sa treaca  1 mai  fara mici la gratar! Daca tot am facut focul la 28 de grade afara, am zis sa facem si niste pulpe  la gratar, pentru diversitate .
Au iesit  foarte buni micii, au fost chiar gustosi ,eu ii maninc cu castraveti murati, asa e pofta mea de mici .
M-am pregatit si am facut in cuptor si paine cu faina de secara si cu seminte de in,  sub forma de chifle, foarte crocante si gustoase !



3 comentarii:

Karla spunea...

Deci se cheama seminte de in...nu ca aici: de mac si de ...sesam ;o)
Mmmm, minunat!
Karla.

DiaMar-bucataria galbena spunea...

Primesti musafiri?
Te pup!

Daniela spunea...

Karla, semintele de in sint in interiorul painii asa ca pe deasupra tot seminte de susan si de mac am pus !