01 aprilie 2011
Macrou cu sos la cuptor
›
Pestele este o mancare frecventa in casa noastra, ne place mult si de aceea il gatim saptamanal. Se calesc trei cepe taiate maru...
2 comentarii:
30 martie 2011
OREZ CU SPANAC
›
Pentru ca este deja primavara si exista tentatia de a manca ceva verde, m-am gindit sa fac un orez cu spanac, ca si garnitura la o...
27 martie 2011
TARTA CU MASCARPONE SI CAPSUNI
›
Am avut ceva capsuni in congelator si m-am gindit sa fac o tarta ! Am facut iute o tarta din 5 oua, 5 linguri de zahar si 5 ling...
6 comentarii:
26 martie 2011
SALATA DE FASOLE BOABE
›
In toamna am pus in congelator o punga de fasole boabe crude (cam o jumatate de kg) , la ideea ca voi face eu ceva mincare. Azi m-a...
25 martie 2011
LIMBA CU MASLINE
›
Foarte buna aincarea aceasta, deosebita ca gust si aspect ! Avem nevoie de 1 limba de ainzat,1 ceapa mare ,1 l suc de rosii,2 linguri de ...
2 comentarii:
24 martie 2011
PULPE DE PUI CU SMANTANA SI OUA LA CUPTOR
›
Mancarea arata de fapt ca o budinca , apetisanta si usor de facut ! 2- 3 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei,adica 1 l...
7 comentarii:
20 martie 2011
CLATITE CU CIUPERCI
›
Clatitele cu ciuperci sint bune, foarte usor de facut si excelente ca si gustare ! Aluatul, unul obisnuit : 3 oua, 300 ml bere, 300 ml...
2 comentarii:
19 martie 2011
PAPRICAS DE CIUPERCI CU PUI SI CARTOFI
›
O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a gulas , are tot ce ii trebuie pentru a fi foarte, foarte gustoasa! Am calit o c...
17 martie 2011
CIUPERCI UMPLUTE
›
Aceasta varianta de ciuperci umplute ne place tare mult, este o mincare buna si consistenta! Ciupercile champignon sint tare fru...
2 comentarii:
15 martie 2011
TIRAMISU CU FRUCTE
›
Simplu, usor de facut si foarte, foarte bun ! Pentru asta avem nevoie de piscoturi (4 folii) un compot de piersici (ideal este facut in...
4 comentarii:
14 martie 2011
PESTE LA GRATAR
›
Ieri a fost prima zi de primavara adevarata, cu mult soare si caldura , drept urmare, s-a impus un peste la gratar! Ne place crapul roma...
4 comentarii:
13 martie 2011
PASTA DE ARDEI COPTI CU USTUROI
›
Iarna,dar si vara , langa friptura, merge perfect o pasta de ardei copti! Cativa catei de usturoi(5-6) se pun in tocator, se adauga pu...
2 comentarii:
11 martie 2011
TARTA CU BRINZA SARATA
›
In wekend este randul meu sa gatesc asa ca m-am gandit sa fac o tarta cu branza sarata (branza Focsani , pentru cunoscatori ). Aluatul d...
5 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web