Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
01 aprilie 2011

Macrou cu sos la cuptor

›
Pestele este  o mancare frecventa in casa noastra, ne place mult si  de aceea  il gatim  saptamanal.  Se calesc  trei  cepe taiate maru...
2 comentarii:
30 martie 2011

OREZ CU SPANAC

›
Pentru ca este deja primavara  si  exista  tentatia de a manca ceva verde, m-am gindit sa fac  un  orez cu spanac, ca si garnitura  la  o...
27 martie 2011

TARTA CU MASCARPONE SI CAPSUNI

›
  Am avut  ceva capsuni  in congelator  si m-am gindit sa fac o tarta ! Am facut  iute o tarta  din 5 oua, 5 linguri de zahar si 5 ling...
6 comentarii:
26 martie 2011

SALATA DE FASOLE BOABE

›
In  toamna am pus  in congelator  o punga de fasole boabe crude (cam o jumatate de kg) , la ideea ca voi  face eu ceva  mincare. Azi m-a...
25 martie 2011

LIMBA CU MASLINE

›
Foarte buna aincarea aceasta, deosebita ca gust si aspect ! Avem nevoie de 1 limba de ainzat,1 ceapa mare ,1 l suc de rosii,2 linguri de ...
2 comentarii:
24 martie 2011

PULPE DE PUI CU SMANTANA SI OUA LA CUPTOR

›
    Mancarea  arata de fapt ca o  budinca , apetisanta si usor de facut ! 2- 3  pulpe de pui  le  prajesc intr-un pic de ulei,adica 1 l...
7 comentarii:
20 martie 2011

CLATITE CU CIUPERCI

›
Clatitele cu ciuperci sint bune, foarte usor de facut  si excelente ca  si gustare ! Aluatul, unul  obisnuit : 3 oua, 300 ml bere, 300 ml...
2 comentarii:
19 martie 2011

PAPRICAS DE CIUPERCI CU PUI SI CARTOFI

›
O mincare absolut delicioasa, seamana mai mult a  gulas , are tot ce ii trebuie  pentru  a fi  foarte, foarte gustoasa! Am calit  o c...
17 martie 2011

CIUPERCI UMPLUTE

›
Aceasta  varianta de ciuperci  umplute   ne place tare mult, este  o mincare buna si consistenta! Ciupercile champignon  sint tare fru...
2 comentarii:
15 martie 2011

TIRAMISU CU FRUCTE

›
Simplu, usor de facut si  foarte, foarte bun ! Pentru asta avem  nevoie de piscoturi (4 folii) un compot de  piersici (ideal este facut in...
4 comentarii:
14 martie 2011

PESTE LA GRATAR

›
Ieri a fost prima zi de  primavara adevarata, cu mult soare si  caldura , drept urmare, s-a impus un peste la gratar! Ne place crapul roma...
4 comentarii:
13 martie 2011

PASTA DE ARDEI COPTI CU USTUROI

›
Iarna,dar si vara , langa friptura, merge perfect o pasta de ardei copti! Cativa catei de usturoi(5-6)  se pun  in tocator, se adauga  pu...
2 comentarii:
11 martie 2011

TARTA CU BRINZA SARATA

›
In  wekend este randul meu sa gatesc asa ca m-am gandit sa fac o tarta cu branza sarata (branza Focsani , pentru cunoscatori ). Aluatul d...
5 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.