01 aprilie 2011

Macrou cu sos la cuptor



Pestele este  o mancare frecventa in casa noastra, ne place mult si  de aceea  il gatim  saptamanal. 
Se calesc  trei  cepe taiate marunt,   se adauga 2 ardei grasi rosii taiati in cubulete,  750 ml de suc de rosii si apoi condimentele (sare, piper, curry, chili, foi de dafin)
Dupa ce a dat un clocot, se pune pestele ( 1 kg de macrou)  taiat in bucati  cam de 4-5 cm  grosime si se rastoarna totul intr-un vas ceramic si se da la cuptor pentru 25 de minute.
La sfarsit  se presara patrunjelul verde tocat.
Alaturi, un pilaf de orez   picant  este grozav!

2 comentarii:

  1. No, Daniela, am nimerit numa bine! Mie imi place tare pestele, asa ca ma opresc aici. Imi place cum ti-a iesit.

    RăspundețiȘtergere
  2. No, Lenutico, bine ca te-ai oprit aici, te servesc cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere