Macrou cu sos la cuptor
Pestele este o mancare frecventa in casa noastra, ne place mult si de aceea il gatim saptamanal.
Se calesc trei cepe taiate marunt, se adauga 2 ardei grasi rosii taiati in cubulete, 750 ml de suc de rosii si apoi condimentele (sare, piper, curry, chili, foi de dafin)
Dupa ce a dat un clocot, se pune pestele ( 1 kg de macrou) taiat in bucati cam de 4-5 cm grosime si se rastoarna totul intr-un vas ceramic si se da la cuptor pentru 25 de minute.
La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.
Alaturi, un pilaf de orez picant este grozav!
No, Daniela, am nimerit numa bine! Mie imi place tare pestele, asa ca ma opresc aici. Imi place cum ti-a iesit.
RăspundețiȘtergereNo, Lenutico, bine ca te-ai oprit aici, te servesc cu mare drag !
RăspundețiȘtergere