13 martie 2011

PASTA DE ARDEI COPTI CU USTUROI

Iarna,dar si vara , langa friptura, merge perfect o pasta de ardei copti!
Cativa catei de usturoi(5-6)  se pun  in tocator, se adauga  putin ulei de masline  si se  toaca marunt.Peste aceasta pasta  se pun ardeii copti, bine  scursi de zeama, se toaca impreuna  cu usturoiul si  apoi se  condimenteaza cu un pic de sare si piper. 



Este excelenta  langa friptura sau pur si simplu  pe paine prajita !

2 comentarii:

  1. Daniela ai un premiu care te asteapta pe blogul meu...iti doresc o duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana, multam fain, esti o scumpa si o draguta ca te gindesti la mine, tu, care esti o experta in prajituri si care ma faci sa ma gindesc la superlativ in privinta ta !
    La fel,acelasi multam fain pentru cine ti-a oferit premiul !

    RăspundețiȘtergere