24 martie 2011

PULPE DE PUI CU SMANTANA SI OUA LA CUPTOR

  
Mancarea  arata de fapt ca o  budinca , apetisanta si usor de facut !
2- 3  pulpe de pui  le  prajesc intr-un pic de ulei,adica 1 lingura ( se poate si fara ulei,in tigaia antiaderenta ) sa pana  se rumenesc deasupra. Pun peste ele  condimente (sare, piper, boia)  si  o  cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pana se evapora apa si se desprind usor de pe os. 
Tapetez un vas ceramic  cu  unt si pesmet ( sau pensulati cu un pic de ulei si presarati tarate de ovaz )si incep sa cladesc budinca : un rand de brinza (Focsani sau  cascaval ) , un rand de  bucatele mici de carne, iar  branza, iar carne si deasupra branza. Separat, 3 oua  se bat bine  cu  3 linguri de smantina (sau iaurt scurs )condimentam cu sare si piper  si se rastoarna deasupra. Trebuie sa stea la cuptor, la foc potrivit, cam 20 de minute, pana ce se rumeneste putin. Se serveste calda, cu  putin patrunjel verde deasupra. 


7 comentarii:

  1. Buna mancarica,,,yamiii!!!pupp si o zi frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mirela, este intr-adevar tare buna!
    Te pup si eu si iti doresc la fel, o zi minunata si insorita !

    RăspundețiȘtergere
  3. Waw...
    Ti-a mai ramas ceva si pentru mine ?
    Ca deja-mi ploua-n guraaaaaaa.........

    RăspundețiȘtergere
  4. Sidy, nici un bai daca nu mai este, repetez pe cind vii tu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai ca o insotesc eu pe Sidy, nu de alta da sa nu vina cu mana goala....hihihi.

    RăspundețiȘtergere