20 aprilie 2017
Păstrav cu unt si rozmarin
›
Pentru că o perioadă nu am mâncat pește, pur și simplu nu am putut, însă, după ce am luat păstrăv de la Păstrăvăria Bologa, am reînceput ...
05 aprilie 2017
Clătite cu spanac, umplute cu cremă de brânză
›
Pentru că este vremea spanacului și musai să fie pregătit cât este fraged, astăzi am cules o porție generoasă și am făcut o băutură în...
29 martie 2017
Spanac cu ardei copți
›
Este primăvară, deja spanacul este numai bun de cules și de mâncat. Azi, o mâncare simplă: spanac cu ardei copți. Spanacul pr...
31 decembrie 2016
›
20 decembrie 2016
Carnati - editia 2016
›
Pentru ca este iarna, este vremea carnatilor de casa. Anul acesta nu i-am mai afumat, Incet, incet, metabolismul se schimba si sup...
03 decembrie 2016
Cuiburi de cartofi cu miez iute
›
Pentru că am primit cartofi de la țară, cu gust adevărat, am făcut un piure obișnuit, cu lapte, unt și sare. A fost cam mult, așa că a...
15 octombrie 2016
Salată de fasole cu porumb și ceapă roșie
›
Întotdeauna fierb mai multă fasole deodată. Puneți-o la înmuiat de seara, iar a doua zi, fasolea se scurge de apă, se spală și se pune la ...
21 august 2016
Biscuiti cu merisoare pentru copii, fara zahar
›
O rețetă minunată, ideală pentru copilași, cu o textură minunata si, cu un mare avantaj: nu se sfărâmă, rămân întregi, buni de ronțăi...
26 iulie 2016
Saramura de pui
›
Pentru că este vară și avem din abundență legume proaspete, o saramură cu ciocănele de pui reprezintă o tentație grozav de gustoasă. Așada...
14 mai 2016
Chiftele in sos de rosii cu busuioc si oregano
›
Uneori, gatesc mai mult decat trebuie, asa ca, mai congelez din mancaruri. Asa este si povestea chiftelelor congelate, care au consti...
01 mai 2016
›
18 aprilie 2016
COZONAC MOLDO-ARDELENESC -reteta revazuta si adaugita
›
Am decis sa fac precizari si adaugiri la reteta initiala, care sa ajute si sa usureze munca gospodinelor de sarbatori, asa ca, va rog sa ...
3 comentarii:
09 aprilie 2016
Clatite umplute cu carne, branza si ciuperci
›
Pentru ca este wekend, sa mai facem ceva bunatati. De data asta, clatite umplute cu carne de curcan , ciuperci si branza. Del...
02 aprilie 2016
Coaste de porc
›
La capitolul CE MAI PUNEM PE GRATAR, astazi le-a venit randul coastelor de porc. Asadar, coastele de porc, spalate si zvantate, se condi...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web