31 decembrie 2016
›
20 decembrie 2016
Carnati - editia 2016
›
Pentru ca este iarna, este vremea carnatilor de casa. Anul acesta nu i-am mai afumat, Incet, incet, metabolismul se schimba si sup...
03 decembrie 2016
Cuiburi de cartofi cu miez iute
›
Pentru că am primit cartofi de la țară, cu gust adevărat, am făcut un piure obișnuit, cu lapte, unt și sare. A fost cam mult, așa că a...
15 octombrie 2016
Salată de fasole cu porumb și ceapă roșie
›
Întotdeauna fierb mai multă fasole deodată. Puneți-o la înmuiat de seara, iar a doua zi, fasolea se scurge de apă, se spală și se pune la ...
21 august 2016
Biscuiti cu merisoare pentru copii, fara zahar
›
O rețetă minunată, ideală pentru copilași, cu o textură minunata si, cu un mare avantaj: nu se sfărâmă, rămân întregi, buni de ronțăi...
26 iulie 2016
Saramura de pui
›
Pentru că este vară și avem din abundență legume proaspete, o saramură cu ciocănele de pui reprezintă o tentație grozav de gustoasă. Așada...
14 mai 2016
Chiftele in sos de rosii cu busuioc si oregano
›
Uneori, gatesc mai mult decat trebuie, asa ca, mai congelez din mancaruri. Asa este si povestea chiftelelor congelate, care au consti...
01 mai 2016
›
18 aprilie 2016
COZONAC MOLDO-ARDELENESC -reteta revazuta si adaugita
›
Am decis sa fac precizari si adaugiri la reteta initiala, care sa ajute si sa usureze munca gospodinelor de sarbatori, asa ca, va rog sa ...
3 comentarii:
09 aprilie 2016
Clatite umplute cu carne, branza si ciuperci
›
Pentru ca este wekend, sa mai facem ceva bunatati. De data asta, clatite umplute cu carne de curcan , ciuperci si branza. Del...
02 aprilie 2016
Coaste de porc
›
La capitolul CE MAI PUNEM PE GRATAR, astazi le-a venit randul coastelor de porc. Asadar, coastele de porc, spalate si zvantate, se condi...
Coșulețe cu ciocolată și căpșuni
›
Cum sunt la gust? Excepționale! Cum se fac? Foarte, foarte simplu! Au revenit la modă formele de nuci și de coșulețe. Normal, mi-am ...
20 martie 2016
Cornuri cu merisoare
›
Pentru ca am primit oua de la tara, am facut cornuri cu merisoare si cozonac cu rahat si merisoare. Aluatul este portocaliu, poza ...
05 martie 2016
MUCENICI MOLDOVENESTI (SFINTISORI) - reteta revazuta si modificata pentru 2016
›
In fiecare an ,desi locuiesc de atatia ani in Cluj, conform traditiei moldovenesti, fac mucenici din aluat de cozonac, pufosi, aro...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web