12 iunie 2017
Cartofi noi,cu rozmarin, la cuptor
›
La vremea asta, cartofii noi sunt foarte gustoși și ușor de preparat. Ideal ar fi fost să am cartofi mici, pe care să-i pot pune întregi ...
05 iunie 2017
Gem de căpșuni dietetic, fără zahăr
›
La vremea aceasta, tarabele din piață sunt pline de căpșuni, la prețuri convenabile, semn că sunt pe sfârșite. Pentru că sunt coapte și ar...
2 comentarii:
04 iunie 2017
Clatite dulci cu urda si branza de vaci
›
La vremea asta, urda este foarte, foarte gustoasa si dulce. Te imbie , cu mirosul ei deosebit, sa faci ceva bun. Azi, clatite dulci...
14 mai 2017
Păstrav la cuptor cu garnitură de cartofi noi
›
Pentru că este duminică, suntem acasă și ne răsfățăm cu bunătăți! Astăzi, meniul zilei este format din păstrăv și cartofi noi. Păstrăvul, ...
Spumă de căpșuni în coșuleț de ciocolată
›
Pentru că ne ispitește mirosul căpșunilor din piață, deși nu mai au gustul de odinioară și nici dulceața, am vrut să fac ceva cu căpșun...
06 mai 2017
Balmoș cu miez de caș
›
A venit luna mai, luna în care găsim fără probleme jîntuială. Azi am mâncat pe poftă, ardelenesc, balmoș cu supă de salat...
20 aprilie 2017
Păstrav cu unt si rozmarin
›
Pentru că o perioadă nu am mâncat pește, pur și simplu nu am putut, însă, după ce am luat păstrăv de la Păstrăvăria Bologa, am reînceput ...
05 aprilie 2017
Clătite cu spanac, umplute cu cremă de brânză
›
Pentru că este vremea spanacului și musai să fie pregătit cât este fraged, astăzi am cules o porție generoasă și am făcut o băutură în...
29 martie 2017
Spanac cu ardei copți
›
Este primăvară, deja spanacul este numai bun de cules și de mâncat. Azi, o mâncare simplă: spanac cu ardei copți. Spanacul pr...
31 decembrie 2016
›
20 decembrie 2016
Carnati - editia 2016
›
Pentru ca este iarna, este vremea carnatilor de casa. Anul acesta nu i-am mai afumat, Incet, incet, metabolismul se schimba si sup...
03 decembrie 2016
Cuiburi de cartofi cu miez iute
›
Pentru că am primit cartofi de la țară, cu gust adevărat, am făcut un piure obișnuit, cu lapte, unt și sare. A fost cam mult, așa că a...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web