Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
30 aprilie 2012

Piure de leurda cu mazare

›
Pentru ca mi-am propus ca primavara asta sa  mancam in fiecare zi  ceva verde, m-a tentat foarte  mult  sa fac o pasta de leurda cu maz...
29 aprilie 2012

Piept de pui cu ciuperci

›
Ciupercile, intotdeauna le cumpar pentru cum arata! Azi aratau exceptional asa ca am luat 1,5 kg de ciuperci. Am prajit pieptul de pui i...
23 aprilie 2012

Supa de spanac cu ciuperci si cartofi

›
O supa delicioasa si hranitoare ! O ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile   taiate, se undesc si ele cam 5 m...
16 aprilie 2012

BUNATATI DE PASTE editia 2012

›
Desi vremea a fost destul de capricioasa, anul acesta am reusit  sa  gatesc afara mancarea si am fost tare multumita : are alt gust ga...
19 comentarii:
14 aprilie 2012

SARBATORI FERICITE !

›
6 comentarii:
12 aprilie 2012

Pasca cu branza dulce

›
Am remarcat ca  anul acesta  toata lumea vrea sa faca pasca  si cu branza dulce, m-am gandit sa clarific cum e cu umplutura de branza dul...
5 comentarii:
30 martie 2012

Ciorba de fasole bobi cu cimbru si taitei de casa

›
Aceasta ciorba imi aminteste de copilarie, era des facuta in casa, doar atit ca mama avea intotdeauna bors proaspat, acru si aromat, cu ...
2 comentarii:
25 martie 2012

Somon cu legume la cuptor

›
Tacimul de somon inca este rezonabil si bun , am gasit proaspat si frumos, l-am portionat, am pus pe fundul vasului  un strat de legume , ...
6 comentarii:
11 martie 2012

Ficatei cu usturoi si mamaliguta

›
Simplu, delicios si rapid:  se pune un pic de ulei de masline  la incins intr-o tigaie, se adauga ficateii spalati si se acopera cu un ca...
8 comentarii:
02 martie 2012

Salata de fasole boabe imbogatita cu de toate

›
Am facut o salata cu de toate, bogata si  delicioasa ! Am fiert fasolea boabe in apa cu sare (fasolea a fost congelata verde)  cam o jum...
14 comentarii:
29 februarie 2012

Rulada de cas cu somon afumat si ardei gras

›
Am facut-o in mare graba  si de aceea, probabil, aspectul nu este la egalitate cu gustul ! O bucata de cas de oaie  am taiat-o felii de jum...
8 comentarii:
18 februarie 2012

Pranz de iarna

›
Este frig si inca merge  mincarea un pic mai grasa asa ca, pentru acest wekend, pranzul este compus din : - paine  de casa facuta cu faina ...
14 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.