30 aprilie 2012
Piure de leurda cu mazare
›
Pentru ca mi-am propus ca primavara asta sa mancam in fiecare zi ceva verde, m-a tentat foarte mult sa fac o pasta de leurda cu maz...
29 aprilie 2012
Piept de pui cu ciuperci
›
Ciupercile, intotdeauna le cumpar pentru cum arata! Azi aratau exceptional asa ca am luat 1,5 kg de ciuperci. Am prajit pieptul de pui i...
23 aprilie 2012
Supa de spanac cu ciuperci si cartofi
›
O supa delicioasa si hranitoare ! O ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile taiate, se undesc si ele cam 5 m...
16 aprilie 2012
BUNATATI DE PASTE editia 2012
›
Desi vremea a fost destul de capricioasa, anul acesta am reusit sa gatesc afara mancarea si am fost tare multumita : are alt gust ga...
19 comentarii:
14 aprilie 2012
SARBATORI FERICITE !
›
6 comentarii:
12 aprilie 2012
Pasca cu branza dulce
›
Am remarcat ca anul acesta toata lumea vrea sa faca pasca si cu branza dulce, m-am gandit sa clarific cum e cu umplutura de branza dul...
5 comentarii:
30 martie 2012
Ciorba de fasole bobi cu cimbru si taitei de casa
›
Aceasta ciorba imi aminteste de copilarie, era des facuta in casa, doar atit ca mama avea intotdeauna bors proaspat, acru si aromat, cu ...
2 comentarii:
25 martie 2012
Somon cu legume la cuptor
›
Tacimul de somon inca este rezonabil si bun , am gasit proaspat si frumos, l-am portionat, am pus pe fundul vasului un strat de legume , ...
6 comentarii:
11 martie 2012
Ficatei cu usturoi si mamaliguta
›
Simplu, delicios si rapid: se pune un pic de ulei de masline la incins intr-o tigaie, se adauga ficateii spalati si se acopera cu un ca...
8 comentarii:
02 martie 2012
Salata de fasole boabe imbogatita cu de toate
›
Am facut o salata cu de toate, bogata si delicioasa ! Am fiert fasolea boabe in apa cu sare (fasolea a fost congelata verde) cam o jum...
14 comentarii:
29 februarie 2012
Rulada de cas cu somon afumat si ardei gras
›
Am facut-o in mare graba si de aceea, probabil, aspectul nu este la egalitate cu gustul ! O bucata de cas de oaie am taiat-o felii de jum...
8 comentarii:
18 februarie 2012
Pranz de iarna
›
Este frig si inca merge mincarea un pic mai grasa asa ca, pentru acest wekend, pranzul este compus din : - paine de casa facuta cu faina ...
14 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web