23 aprilie 2012

Supa de spanac cu ciuperci si cartofi

O supa delicioasa si hranitoare !
O ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei, se adauga ciupercile   taiate, se undesc si ele cam 5 minute dupa care se adauga spanacul rupt in bucati micute , cartofii taiati cubulete  si o lingurita de sare. Se pune  apa cit sa acopere  totul si se lasa la fiert cam 25 de minute. Eu am avut citeva galbenusuri de ou pe care le-am pus in supa sa fiarba. Intr-un castron termorezistent se bat bine  2 oua  cu smintina si  apa rece si , incetisor, se pune cite un polonic de supa peste  ele, amestecind continuu. Dupa ce am pus supa cit sa se infierbinte foarte bine, se desarta in oala , se ia de pe foc si se pune capacul pentru 5 minute. 
A iesit o supa minunata, dulce acrisoara !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu