Am facut-o in mare graba si de aceea, probabil, aspectul nu este la egalitate cu gustul !
O bucata de cas de oaie am taiat-o felii de jumatate de cm grosime pe care le-am pus pentru un minut in microunde, asezate frumos pe o farfurie.
Casul s-a inmuiat si l-am pus pe planseta iar cu mainile, asa, ca la cozonac, a facut o foaie.Practic s-au imbinat toate acele felii in una mare.
Peste foaie am pus somon afumat si fasii de ardei gras rosu, apoi am rulat strins cu ajutorul foliei alimentare si am dat la rece pentru doua ore. Nu a iesit perfecta rulada ca aspect, trebuia sa stea mai mult la rece dar gustul a fost nemaipomenit de bun , poate fi un aperitiv aspectuos si demn de luat in seama !
Servesc micul dejun la tine.Foarte bun.Pupici!
RăspundețiȘtergereDia,hai, draguta mea, ca te astept!
ȘtergereTe pup si eu !
Mmm ce buna Daniela, dar de unde cas acum? Vin la tine daca mai ai, ca e tare faina!
RăspundețiȘtergereLenutico, mai am cas la congelator, pus de asta vara!
ȘtergereHai, draga mea, ca te astept !!!!
Este nemaipomenita rulada si ai mare dreptate cand spui ca este un aperitiv aspectuos si demn de luat in seama :)!!!O zi faina!
RăspundețiȘtergereMaria, pentru prima data a iesit destul de bine rulada asta !
ȘtergereTe pup !
tare buna rulada, ideala pentru musafiri!
RăspundețiȘtergereDiana, pe un platou diversificat, ma refer la coloratura, cred ca ar arata tare bine !
ȘtergereTe pup, draguta mea!