Tacimul de somon inca este rezonabil si bun , am gasit proaspat si frumos, l-am portionat, am pus pe fundul vasului un strat de legume ,
peste ele pestele condimentat bine
si peste peste inca un rind generos de legume.
Am sarat si condimentat inca o data totul si am pus un pahar de apa, 2 linguri de ulei de masline , am pus folie peste vasul ceramic si apoi am dat la cuptor pentru 50 de minute, la foc mare.
A iesit foarte, foarte bun si gustos!
trebuie sa fie tare bun!
RăspundețiȘtergereA fost tare buna mincarea , merita repetata vara, cind e abundenta de legume zemoase si dulci !
ȘtergereAm venit la masa,tot este dezlegare la peste,asa ca este binevenit.Pup!
RăspundețiȘtergereSa iti fie de bine !!!
ȘtergereCe bine arata!Cu ce l ati mancat?Merge cu mujdei si mamaliga?
RăspundețiȘtergereNico, l-am mancat doar cu usturoi, langa legume nu incape mamaliga !
RăspundețiȘtergere