25 martie 2012

Somon cu legume la cuptor



Tacimul de somon inca este rezonabil si bun , am gasit proaspat si frumos, l-am portionat, am pus pe fundul vasului  un strat de legume ,


peste ele pestele condimentat bine

 si peste peste inca un rind generos de legume.

Am sarat si condimentat inca o data totul si am pus un pahar de apa, 2 linguri de ulei de  masline , am pus folie peste vasul ceramic si apoi  am dat la cuptor pentru  50 de minute, la foc mare.
A iesit foarte, foarte bun si gustos!

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. A fost tare buna mincarea , merita repetata vara, cind e abundenta de legume zemoase si dulci !

      Ștergere
  2. Am venit la masa,tot este dezlegare la peste,asa ca este binevenit.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine arata!Cu ce l ati mancat?Merge cu mujdei si mamaliga?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nico, l-am mancat doar cu usturoi, langa legume nu incape mamaliga !

    RăspundețiȘtergere