30 aprilie 2012

Piure de leurda cu mazare


Pentru ca mi-am propus ca primavara asta sa  mancam in fiecare zi  ceva verde, m-a tentat foarte  mult  sa fac o pasta de leurda cu mazare.
Am calit o ceapa taiata marunt, am pus  leurda taiata , putina mirodenia, piper ,  chili si 2 cani de apa. 
Am lasat sa clocoteasca si  de abia apoi am pus mazarea congelata. Au fiert impreuna pana ce s-a inmuiat mazarea si a scazut apa. Am dat deoparte si am amestecat cu  usturoi  maruntit . 
Dupa  ce s-a mai domolit putin din fierbinteala, am pus totul intr-un tocator electric si s-a omogenizat  perfect. 
Am mai potrivit de condimente si  a iesit o garnitura minunata pentru ficat  de porc la tava. 
Puteti incerca reteta cu nadejde, este foarte , foarte sanatoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu