10 martie 2011
GHIVECI
›
Ghiveciul ramine o mincare de baza pe timpul iernii, cita vreme nu este slobod la cartofi atita cit am dori noi. In conditiile acestea,...
Macrou in sos tomat
›
Ne place pestele foarte mult, in orice fel gatit! Macroul intra in categoria celui mai des gatit peste , facut in sos de rosii. Se ...
07 martie 2011
ARIPIOARE DE PUI CU CIUPERCI PLEUROTUS
›
Mincarea de aripioare de pui cu ciuperci pleurotus este deosebita ca si gust, este o mincare de duminica excelenta. Pentru as...
04 martie 2011
ECLER
›
Eclerul este o prajitura rapida , simpla si buna pe care o mincam cu mare placere! Aluatul este simplu, pentru o tava de aragaz ...
03 martie 2011
JUMARI
›
Noi nu taiem porc dar jumarile, in fiecare an, nu lipsesc asa ca avem zi speciala de facut jumari. Cumparam pentru asta fleica de porc...
2 comentarii:
02 martie 2011
GUGULUF CU PORTOCALE
›
Foarte bun ca si gust, aromat si aspectuos, guguluful mi se pare o prajitura excelenta pentru facut cadou (in loc de tort) dar si ...
01 martie 2011
MANCARE DE FASOLE VERDE CU PIEPT DE CURCAN
›
Foarte buna, rapida si usoara ! Pentru asta avem nevoie de : 1 ceapa (eu pun rosie ca este mai dulce si mai gustoasa) , cam 400 g fil...
5 comentarii:
28 februarie 2011
PRAJITURA CU MERE CU FOI
›
Este buna si gustoasa, aspectuoasa, merge si ca tort, merge oricum ! Pentru asta avem nevoie de 3 oua, 11 linguri de ulei, 11 linguri de z...
27 februarie 2011
TORT CU IAURT
›
Mi se pare ca acest tort este ideal pentru cine nu iubeste prajiturile foarte dulci ! Un pachet de 300 de g de biscuiti simpli au fo...
2 comentarii:
MANCARICA DE CIUPERCI CU MAMALIGA
›
Aceasta mancarica este foarte, foarte gustoasa, rapida si usoara! O ceapa mica se undeste intr-o lingura de ulei de masline, se adau...
26 februarie 2011
PLACINTE ARDELENESTI CU BRINZA SARATA, BRINZA DULCE, VARZA SI MERE
›
Azi e simbata si pentru ca am vrut sa mincam ceva bun, am facut placinte : Aluatul l-am facut din 1 kg de faina alba trei nule Ban...
5 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web