Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
30 octombrie 2015

Tarta cu mousse de gutui si lapte condensat

›
Se intampla, cateodata, sa ai ceva  momente libere printre alte actvitati, pe care ai vrea sa le folosesti la maximum. Asa mi s-a int...
24 octombrie 2015

Clatite dulci cu urda si merisoare, glazurate cu marmelada de caise

›
Pentru ca e sambata si musai de facut ceva bun,de data asta am facut clatite cu urda, amestecata cu merisoare si, la sfarsit, glazurat...
29 septembrie 2015

Pui picant in crusta de fulgi de porumb

›
Uneori vrei sa mananci altceva, ceva bun, dar nu prea stii ce. Cam asa se defineste pofta pentru puiul facut in crusta de fulgi de por...
2 comentarii:
26 septembrie 2015

Rulouri cu mere - intre strudel si invartita

›
Este deja toamna ,piramidele de mere de pe tarabe imi  fac cu ochiul, si, mai de musai, mai de voie buna, ma  apuca vrednicia si fac c...
05 septembrie 2015

Carnati cu carne de curcan

›
  Nu, nu a venit Craciunul, nici macar frigul si , totusi, am facut carnati ! Doar am probalit, sa vad ce si cum, sa stiu ce am de facu...
02 septembrie 2015

Taitei in lapte - dulcele copilariei

›
Daca inchid ochii, si acum vad dulapul tip masa  din bucataria de vara, plin de  strachini cu taitei in lapte, un dulce la indemana...
Un comentariu:
29 august 2015

Ciorba aita de pui cu afumatura , sau, o altfel de radauteana

›
Pentru ca este august si particip la provocarea initiata de Gina Bradea in   Traditie si gastronomie romaneasca  iar gazda lunii august ,...
25 august 2015

Rosii cherry in sos de tomate -conserva pentru iarna

›
Pentru ca este abundenta, mai facem ceva conserve pentru iarna, naturale si fara conservanti.  Din capitolul borcaniada 2015, le-a ve...
22 august 2015

Tort cu 2 creme : ganache si de unt cu mure

›
Tortul acesta se vrea a fi un tort cu inimioare, conforme cu tematica zilei de azi. L-am inceput de ieri, ca sa am vreme sa il fac in ...

Friptura frageda din pulpa si fleica de porc

›
Nu mancam de regula carne de porc, dar, din cand in cand, mai facem si cate o friptura.  Aceasta friptura este deosebita, gustoasa si fra...
16 august 2015

Dezmatul culinar de duminica !

›
Daca este duminica, atunci sa fie dezmat culinar, dat fiind faptul ca , unii, precum noi, din motive obiec...
15 august 2015

Rosii cu busuioc si usturoi, pentru iarna

›
 Pentru ca gradina ne rasplateste munca, dandu-ne roade bogate, la fiecare recolta facem cate ceva.Anul acesta avem 18 soiuri d...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.