30 noiembrie 2015
Supa de curcan cu galuste de ficat si branza
›
O supa delicioasa, dietetica si gustoasa, tocmai buna pentru pranz intr-o zi rece, asa se poate descrie aceasta supa. Foarte simpla, se...
14 noiembrie 2015
Rulada cu marmelada de caise, glazurata cu ciocolata si alune caramelizate
›
Este wekend, este sarbatoare, pai, sa facem bunatati !!! Pentru ca am mai avut 4 oua din cele primite de la tara, galbene ca sofranul,...
08 noiembrie 2015
Taitei (taietei ) de casa
›
Bun, ce face o gospodina cand primeste oua de la tara ? Bineinteles, taitei de casa ! Pe diverse modele, incredibil de buni a...
2 comentarii:
Perisoare din piept de curcan in sos picant
›
Potrivite pentru o mancare de duminica, sunt bune, gustoase si usor de facut aceste perisoare in sos picant. Ingredientele sunt simple...
2 comentarii:
30 octombrie 2015
Tarta cu mousse de gutui si lapte condensat
›
Se intampla, cateodata, sa ai ceva momente libere printre alte actvitati, pe care ai vrea sa le folosesti la maximum. Asa mi s-a int...
24 octombrie 2015
Clatite dulci cu urda si merisoare, glazurate cu marmelada de caise
›
Pentru ca e sambata si musai de facut ceva bun,de data asta am facut clatite cu urda, amestecata cu merisoare si, la sfarsit, glazurat...
29 septembrie 2015
Pui picant in crusta de fulgi de porumb
›
Uneori vrei sa mananci altceva, ceva bun, dar nu prea stii ce. Cam asa se defineste pofta pentru puiul facut in crusta de fulgi de por...
2 comentarii:
26 septembrie 2015
Rulouri cu mere - intre strudel si invartita
›
Este deja toamna ,piramidele de mere de pe tarabe imi fac cu ochiul, si, mai de musai, mai de voie buna, ma apuca vrednicia si fac c...
05 septembrie 2015
Carnati cu carne de curcan
›
Nu, nu a venit Craciunul, nici macar frigul si , totusi, am facut carnati ! Doar am probalit, sa vad ce si cum, sa stiu ce am de facu...
02 septembrie 2015
Taitei in lapte - dulcele copilariei
›
Daca inchid ochii, si acum vad dulapul tip masa din bucataria de vara, plin de strachini cu taitei in lapte, un dulce la indemana...
Un comentariu:
29 august 2015
Ciorba aita de pui cu afumatura , sau, o altfel de radauteana
›
Pentru ca este august si particip la provocarea initiata de Gina Bradea in Traditie si gastronomie romaneasca iar gazda lunii august ,...
25 august 2015
Rosii cherry in sos de tomate -conserva pentru iarna
›
Pentru ca este abundenta, mai facem ceva conserve pentru iarna, naturale si fara conservanti. Din capitolul borcaniada 2015, le-a ve...
22 august 2015
Tort cu 2 creme : ganache si de unt cu mure
›
Tortul acesta se vrea a fi un tort cu inimioare, conforme cu tematica zilei de azi. L-am inceput de ieri, ca sa am vreme sa il fac in ...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web