Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
28 mai 2014

Supa de fasole verde ,aromata cu usturoi si frunze de telina

›
Astazi, supa de fasole verde, delicioasa si aromata ! O ceapa mica, taiata marunt se infierbanta  cu  o lingura de ulei de masline, pe...
27 mai 2014

Gulas de primavara cu cartofi noi

›
Pentru ca , de pe tarabe, cartofii noi iti fac cu ochiul si pentru ca afara a fost o vreme exceptionala,numai buna de facut foc in soba,  ...
2 comentarii:
24 mai 2014

Cremă Focșani - pentru cunoscători sau brânză frământată din caș de oaie (un alt mod de preparare)

›
Această cremă Focșani  este o brânză excepțional de cremoasă, untoasă, bună pentru uns pe pâine, pentru clătite, pentru mămăligă cu b...
14 comentarii:
12 mai 2014

Crutoane aromate cu supa crema de legume

›
Va mai amintiti   baghetele integrale , din aluat neframantat ? Din aceste baghete am facut niste crutoane  exceptionale, taman bune d...
Un comentariu:
03 mai 2014

Pasta de leustean

›
Deja a crescut leusteanul,musai de cules, ca e prea frumos ! La noi in casa , leusteanul este  definit  ca ''buruiana ce miroase  a ...
9 comentarii:
01 mai 2014

1 mai 2014

›
Pai daca e vremea de gratare, atunci sa gratarim :  pulpe de pui superioare cartofi copti  paine integrala aromata cu usturoi...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.