04 februarie 2011
BORS TARANESC DE CURCAN CU TAITEI DE CASA
›
Fiindca nu se mai termina frigul, m-am gindit sa fac un bors din copane de curcan (2 copane au avut 1,700 kg) si atunci am inceput: am pu...
03 februarie 2011
PRINZ ARDELENESC
›
Uneori, ai chef sa maninci ceva deosebit si atunci, cel mai la indemina este prinzul ardelenesc ! Nu mai tii cont de calorii, nu mai ...
2 comentarii:
01 februarie 2011
Ciuperci umplute cu brinza
›
Ciupercile champignon trebuie sa fie frumoase, albe si compacte ( sa nu fie distrusa dantelaria alba dintre piciorus si palarie ). Se cura...
31 ianuarie 2011
MAMALIGA CU BRANZA FOCSANI
›
La noi in casa mamaliga cu branza este o mancare preferata pentru cina ! In ceaunul de tuci pun la fiert 2 l apa cu sare si apoi, cind ...
4 comentarii:
29 ianuarie 2011
TARTA CU BROCOLI
›
Am facut o tarta cu brocoli, a iesit tare buna si interesanta ! Din 100 g unt, 250 g faina, 2 oua , 50 ml lapte si sare am facut aluatul ...
3 comentarii:
IAHNIE DE FASOLE CU AFUMATURA
›
O data pe luna mincam fasole , azi m-am gindit la o iahnie cu afumatura. Fasole am pus soiul bob marunt care se fierbe foarte usor si a...
4 comentarii:
25 ianuarie 2011
CRAP OGLINDA PE PAT DE LEGUME
›
Am fost la Real si am pescuit peste proaspat, o minunatie ! L-am curatat, am pregatit capul si coada pentru o ciorba, l-am despicat pe mi...
CLATITE
›
Mi s-a facut o pofta teribila de clatite , asa ca am trecut la treaba si am facut un aluat din 4 oua, un praf de sare, apa ...
4 comentarii:
Poftiti la cafea !
›
Normal ar fi sa incep prin a oferi o cafea, cu trandafirul alaturi, trandafir care provine din gradina mea proprie si personala asa ca, ...
2 comentarii:
22 ianuarie 2011
Start de blogger
›
M-am hotărât să intru în rând cu lumea și să îmi fac un blog culinar!
5 comentarii:
‹
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web