Am facut o tarta cu brocoli, a iesit tare buna si interesanta !
Din 100 g unt, 250 g faina, 2 oua , 50 ml lapte si sare am facut aluatul si l-am lasat la rece cam 20 de minute, apoi l-am pus in forma si l-am copt 10 minute la foc mare.
Am fiert 5 minute brocoli in apa cu usturoi si sare . Am taiat came 150 g de cirnati de casa picant in felii foarte subtiri si am pus , alaturi de brocoli, peste aluatul de tarta.
Din 3 oua, 100 g smintina si cam 100 de grame de brinza Focsani am facut un sos pe care l-am pus peste brocoli si cirnati.
Am dat la cuptor la foc mijlociu pentru 25 de minute, am scos si am pus cascaval ras deasupra si am mai lasat 5 minute la rumenit.
Oooo!
RăspundețiȘtergereSa fie intr-un ceas bun, Daniela!
Abia astept sa-ti vad bunatatile!(sau bunaciunile, cum zice Medy).
Daca in loc de carnati puneai ceva sunculita, imi placea si tarta ta cu brocoli!
Mariana, nu am avut in casa sunca asa ca am facut cu ce am avut, reteta originala intr-adevar era cu sunca, ai intuit corect !
RăspundețiȘtergereEu ti-am spus ce mi-ar fi placut mie!
RăspundețiȘtergereCarnatii nu sunt pasiunea mea!