Rulourile din piept de pui cu ciuperci sint deosebite ca si gust si destul de suculente ca sa poata fi consumate si a doua zi , incalzite putin .
Am batut pieptul de pui usor, ca sa nu se rupa, intre 2 folii si l-am sarat si piparat.
Alaturi, am prajit un pic de ceapa pina a mirosit frumos, am adaugat ciupercile taiate, sare, piper, boia de ardei iute facuta in casa , citeva masline taiate si am lasat la foc mic pina ce s-a inmuiat totul si a scazut apa in totalitate.
Dupa ce s-a racit umplutura, am asezat-o peste pieptul de pui batut, am presarat putin cascaval si am inceput sa impachetez rulourile, dupa care le-am legat cu ata de bucatarie.
Le-am pus in vas ceramic, am pus peste un pic de ulei de masline si putina apa, am pus folie si am dat la cuptor pentru jumatate ora.
Dupa aceea am scos folia si am lasat la rumenit inca 10 minute, le-am scos si am desfacut ata, ele reminind foarte frumoase si compacte.
Sint foarte bune cu pilaf de orez si cu muraturi alaturi sau cu salata, depinde de sezon .
waw ce fain arata Danielooooooooo.....
RăspundețiȘtergereSi sunt sigura ca sunt delicioase!
Inca o papica de-a ta super buna.
Felicitari !
No, hai draga mea la Cluj la masa !
RăspundețiȘtergere