Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
31 decembrie 2014

›
4 comentarii:
28 decembrie 2014

Cateva idei pentru meniul de Revelion

›
 Ne gandim deja la meniul pentru noaptea dintre ani. Aici e greu de ales, totul este in functie de unde vei fi, cu cine vei fi,in ce calitat...
24 decembrie 2014

›
21 decembrie 2014

Cornuleţe vanilate

›
Asta este o reteta veche si verificata, de fapt ea intra in categoria produselor de post. Asadar, 250 g de margarina, 1 lingura mar...

Meniu de Craciun 2014

›
Gata, am finalizat meniul de Craciun 2014, ba chiar deja am confectionat parte din bunatatile  promovate la loc de cinste  . Asadar, incepe...
11 decembrie 2014

Jumari -editia 2014

›
Facem jumari si anul acesta ? Facem, dara, ca le este  vremea !!! Ei, jumari  numai din fleica,  tentante, carnoase si gustoase! Asa...
2 comentarii:
08 decembrie 2014

Cotlet de porc afumat - varianta pastrama

›
Ori de cate ori am vrut sa fac ceva tip pastrama la varianta semicrud, nu am reusit. Produsele au iesit exagerat de sarate, ar fi putu...
10 comentarii:
01 decembrie 2014

1 Decembrie 2014

›
Zi de sarbatoare, pentru  fiecare altfel : Pentru unii, afumatul carnatilor primeaza : Pentru altii, ar fi bun un meci de fotbal, dar, m...
30 noiembrie 2014

Budinca de clatite cu mere

›
A face clatite, de cele mai multe ori, inseamna a face curatenie in frigider si in camara. Mai sunt doua oua in frigider si niste lapte ...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.