Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
24 septembrie 2013

Placintele integrale cu varza si mere

›
Pentru ca o perioada  am voie doar la faina integrala, azi am incercat placintele cu  varza, mere si branza.  Au iesit cam negrute, e dr...
21 septembrie 2013

Musaca de vinete cu piept de pui

›
Sunt frumoase, negre si lucioase vinetele, te imbie sa le cumperi de pe tarabe.  Am luat 4 vinete frumoase, le-am curatat si le-am t...
15 septembrie 2013

Dovlecei umpluti cu pulpe de pui

›
Dovleceii, frumosi si proaspeti, i-am taiat pe jumatate, am scobit mijlocul cu o lingurita si i-am asezat in tava.  Separat, am toc...
3 comentarii:
14 septembrie 2013

Paine integrala

›
Painea din comert nu o mai pot manca. Nu stiu ce are, ce nu are ,dar mie mi se pare acra si nu din alterare ci din ceva ingredient. As...
2 comentarii:
12 septembrie 2013

Zarzavat pentru iarnă

›
Având în vedere că este septembrie, a sosit momentul să pregătim zarzavatul pentru iarnă. Astfel, am făcut o vizită la piață în acea...
10 comentarii:
30 august 2013

Crema de somon afumat

›
100 g somon afumat, 200 g crema de branza Ehrmann, 1 ceapa rosie mica - acestea sunt ingredientele pentru aceasta  crema minunata, dietet...
18 august 2013

Saramura de pastrav

›
  Pentru ca este vara si abundenta legumelor te imbie sa faci preparate minunate , am ales sa fac o saramura de pastrav cu legume coapte ...
2 comentarii:
06 august 2013

Paine integrala neframantata

›
De foarte mult timp mi-am propus sa fac si eu o paine neframantata. M-au tentat gaurile care arata  ca este bine crescuta si bine coapta....
6 comentarii:
01 august 2013

Vinete umplute cu piept de pui

›
Pentru ca in piata tarabele gem sub greutatea vinetelor, tare m-a tentat sa  fac ceva bun cu vinete. Astfel, am cumparat trei  vinete fr...
2 comentarii:
19 iulie 2013

Briose din branza de vaci cu caise - varianta dietetica

›
Pentru ca inca sunt la regim, am facut briose din branza de vaci cu  goji   dar si cu caise, special pentru sotul meu. Asadar, cantitatea...
4 comentarii:

Macrou marinat la rece

›
Pentru această rețetă, se pregătesc 6 bucăți de macrou: se curăță, se spală și se taie în rondele de aproximativ 2 cm grosime. Eu le ta...
12 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.