Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
31 decembrie 2012

LA MULTI ANI !!!

›
Tuturor  celor  care  au  avut  amabilitatea  sa  viziteze aceste  pagini  scrise  cu  drag , sa  zaboveasca  putin asupra  lor ,  le doresc...
10 comentarii:
24 decembrie 2012

SARBATORI FERICITE !!!

›
10 comentarii:
13 decembrie 2012

Meniu pentru sarbatorile de iarna (Craciun,Revelion si Sf. Ion)

›
 Pentru ca a mai ramas tare putin pina la Craciun,  m-am gandit deja la un meniu bogat, cu bunatati pe care le voi face de la  Craciun si pa...
10 comentarii:

Supa de curcan cu taitei de casa

›
In fiecare toamna, atunci cind legumele sunt extraordinar de  proaspete si suculente (cand le cureti de coaja sucul lor improasca m...
2 comentarii:
09 decembrie 2012

Pancove (gogosi ) si minciunele

›
Azi, sotul meu, dupa o portie zdravana de lopatat zapada, a avut pofta de pancove si minciunele . Am facut un aluat din 700 g de faina al...
6 comentarii:
05 decembrie 2012

Ciorbă de conopidă

›
Am avut în congelator o conopidă fiartă și m-am gândit să fac o ciorbă gustoasă și simplă. Am tocat doi morcovi, două rădăcini de pătrunje...
02 decembrie 2012

Meniu usor de duminica - pastrav la gratar si clatite

›
Fiindca a fost duminica, am gindit un meniu usor : pastrav la gratar cu garnitura de orez  si clatite  cu branza de oaie si cu gem ...
4 comentarii:
01 decembrie 2012

Carnati de casa afumati - editia 2012

›
 Anul acesta  am facut prima tura de carnati  devreme, in 23 noiembrie , pentru ca sa avem vreme  sa ii uscam ,sa ii afumam  si ia...
7 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.