Si incepem :
asezonata cu carnati afumati facuti in casa
- muraturi asortate si moarea aferenta acestor fripturi
cu un pic de afumatura printre ele
- oua umplute cu pate de ficat de curcan, facut in casa
- pate de casa
si as mai face niste cornulete fragede umplute cu magiun si nuca.Pentru astea nu am poze, nici nu mai tin minte de cind nu am facut dar cu siguranta le voi poza anul acesta .
Daca o sa ma mai gindesc la ceva, acel ceva va fi bonus pe linga toate aceste bunatati.
Le doresc spor tuturor gospodinelor , harnicutelor care vor face multe, multe bunatati !
Ai dreptate! Comentariul meu de aseara nu e! Sper sa nu dispara si asta! Te-am intrebat daca primesti musafiri, ca eusunt gata de plecare?
RăspundețiȘtergereAstept raspuns! Pupici!!!!!!!!!!!!!!!
Asa am invatat, sa primim colindatorii, cu masa imbelsugata si cu drag in suflet !
ȘtergereNoi umblăm a colinda
RăspundețiȘtergereDe-l-o casă la alta
Să ne căpătăm ceva
Care cu ce s-a-ndura
Şi-un cocuţ ar avea loc
Ca să-ţi căutam de noroc.
Primiti cu colinda ???
Vad ca bunatatile sunt deja gata, asa ca eu acum poftesc la un pahar cu moare.....
Te tzuc cu drag moldo-ardeleanca mea !!!
Asa stiu ca am reteta de cornulete.
ȘtergereMerg sa o caut si ti-o scriu....daca o gasesc !
Haideti la colindat !
ȘtergereMa numar si eu printre colindatori.Multumesc frumos pentru idei.Te pup dulce!
RăspundețiȘtergereHaideti, ne bucuram grozav sa avem colindatori!!!
ȘtergereCe masa imbelsugata!!! Sa ai mult spor!
RăspundețiȘtergereO sa venim cu colindul.
Casa e deschisa si primenita, haideti cu colindul, va asteptam cu drag!
ȘtergereNumai bunaciuni!
RăspundețiȘtergerePup!