16 februarie 2015

Ardei copti cu dovlecei si piept de curcan




Pentru ca mancam dietetic, pentru azi am pregatit o minunata tocanita de ardei copti cu dovlecei si piept de curcan.
Astfel pieptul de curcan, taiat cubulete, l-am rumenit in cratita antiaderenta, fara  ulei.


Peste  carnea rumena, am pus o ceapa taiata marunt


care de la caldura carnii instantaneu  a dezvoltat un miros deosebit.
Ardeii copti, de la congelator, taiati in fasii mici

i-am pus in cratita, am amestecat de doua ori
am pus si zeama de la ardei, care este grozava ca si gust
apoi suc de rosii  din productie proprie


 si, la urma dovleceii de la borcan , scursi in strecuratoarea de inox


Condimentele au fost obisnuite : sare, piper, boia afumata, foi de dafin, oregano si marar uscat.
Astfel adunate toate, mancarea a fiert la foc iute, cam 30 de minute,fara capac pe cratita,  pana ce a scazut  lichidul si a iesit ca o tocanita  excelenta .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu