Varianta aceasta de ciorba este putintel dietetica, in sensul ca am eliminat taieteii de casa si am degresat carnea total.
Un tacam de curcan,pai precis spatele, curatat de grasime si piele, l-am fiert impreuna cu o ceapa tocata marunt, morcov, patrunjel, ardei gras verde, ardei gras rosu, rosii , un dovlecel si o lingura de sare. Toate deodata le-am fiert in kukta, capata astfel un gust exceptional zeama .
Dupa ce a fiert, am scos carnea de pe os, in bucatele mici (vecine bune cu zdrentele),am acrit cu suc de rosii facut in casa, fara conservanti si zahar, a tras un clocot bun si am batut bine 3 oua, dupa care le-am turnat in fir subtire in ciorba care clocotea.Au iesit niste zdrente gustoase si minunate, a mai dat un clocot ,am luat oala de pe foc si am aromatizat ciorba cu leustean si patrunjel verde.
A iesit foarte, foarte buna si plina de vitamine, taman buna pentru vremea aceasta , ideala pentru dieta de primavara !
Degresata si fara paste....minunata !
RăspundețiȘtergereVin si eu la o portie !!!!
Te tzuc cu drag si duminica relaxanta in continuare !
Sidy, cu drag te astept, hai!
ȘtergereBuna ciorbica!!
RăspundețiȘtergereLulu, delicioasa si dietetica !
Ștergere