duminică, 7 octombrie 2012

Dovlecei umpluti cu ciuperci si carne de curcan



Am fost in Real si am vazut niste dovlecei minunati, micuti, verzi , proaspeti si ieftini  asa ca nici nu am stat pe ginduri si am luat pentru a-i  face umpluti .
Asadar, mai intai i-am spalat bine, apoi i-am taiat in doua si le-am scobit interiorul cu o lingurita , i-am sarat si piperat putin


 Pentru umplutura, am calit o ceapa alba taiata , am pus ciupercile taiate, carnea de curcan taiata marunt (putea fi si macinata prin masina de tocat)  , sare, piper, chili si le-am tinut pe foc pina  ce  a scazut toata zeama. In  aceasta  compozitie, racita, am pus 2 oua si cam 200 g cas de oaie razuit (pentru cine este la dieta, se inlocuieste casul cu branza de vaci slaba ) ,  am amestecat


 si am umplut dovleceii


si i-am pus  la foc iute pentru 40 de minute.
Au iesit o minunatie , gustoasa, picanta si delicioasa !





6 comentarii:

  1. Si mie imi plac! Eu fac dar n-am facut niciodata cu carne de curcan. Mai mult cu amestec, vita si porc. Cine are carne de curcan......

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vede ca la voi acasa se mananca carne de curcan la greu !!! Si cat e de buna , mai ales cand ii cresti chiar tu....
    Bravo Danuta, iar ai facut papica excelenta .
    Te tzuc cu drag !

    RăspundețiȘtergere