Am fost in Real si am vazut niste dovlecei minunati, micuti, verzi , proaspeti si ieftini asa ca nici nu am stat pe ginduri si am luat pentru a-i face umpluti .
Asadar, mai intai i-am spalat bine, apoi i-am taiat in doua si le-am scobit interiorul cu o lingurita , i-am sarat si piperat putin
Pentru umplutura, am calit o ceapa alba taiata , am pus ciupercile taiate, carnea de curcan taiata marunt (putea fi si macinata prin masina de tocat) , sare, piper, chili si le-am tinut pe foc pina ce a scazut toata zeama. In aceasta compozitie, racita, am pus 2 oua si cam 200 g cas de oaie razuit (pentru cine este la dieta, se inlocuieste casul cu branza de vaci slaba ) , am amestecat
si am umplut dovleceii
si i-am pus la foc iute pentru 40 de minute.
Au iesit o minunatie , gustoasa, picanta si delicioasa !
cu siguranta bun!
RăspundețiȘtergereAu iesit deliciosi !
ȘtergereSi mie imi plac! Eu fac dar n-am facut niciodata cu carne de curcan. Mai mult cu amestec, vita si porc. Cine are carne de curcan......
RăspundețiȘtergereMariana, am facut si eu cu ce aveam !
ȘtergereSe vede ca la voi acasa se mananca carne de curcan la greu !!! Si cat e de buna , mai ales cand ii cresti chiar tu....
RăspundețiȘtergereBravo Danuta, iar ai facut papica excelenta .
Te tzuc cu drag !
Sidy, am facut si eu cu carnea din dotare!
ȘtergereTe pup si eu !