17 ianuarie 2012
Tagliatelle de casa
Cam asa arata pastele mele facute in casa, cu oua adevarate, din alea cu galbenusul aproape portocaliu!
Am cintarit ouale si pentru un ou am pus o data si jumatate faina (ou = 60 g, faina = 90 g) si am facut un aluat splendid, de culoarea aurului , pe care l-am lasat sa se odihneasca 1 ora.
Pastele le-am facut prin masina de taitei, si le-am pus la uscat cuminti,aliniate, pe 2 bote acoperite cu fete de masa de bumbac.
Le las la uscat, bine, bine dupa care voi captusi o cutie de carton cu hirtie de copt si le voi pune in aceasta, acoperite cu capac, la rece, in camara.
Cum tentatia a fost foarte, foarte mare, am si facut o portie de paste cu ciuperci si sunca , dupa reteta obisnuita, au iesit divine !
Zi-le tu cum vrei dar daca sunt de casa sunt cele mai bune !!!!
RăspundețiȘtergereDaniela draga, daca intri la mine pe blog , ai sa vezi ca te asteapta un premiu pe care ti-l ofer din suflet.
Te tzuc !
Viu, repejor ! Va pup si eu !
ȘtergereSunt preferatele Dianei mele.Pup!
RăspundețiȘtergereStie Diana ce stie !!!!
RăspundețiȘtergereTe pup si eu !!!
cat de fain arata, ce frumoase sunt! iar eu... sunt o lenesa, ca am zis ca iau masina de taietei de la mama si n-am luat-o. pffff. acuma salivez pe la voi pe bloguri :))).
RăspundețiȘtergereZazuza, nu fi necajita!!!
RăspundețiȘtergereCind eram tinara si nu aveam masina de taitei, ii faceam cu drag dar la taiat , ma rog, nu prea reuseam sa ii fac egali! Concluzia : sotul meu dragut nu ma putea critica asa ca zicea ca sint foarte faini, extraordinar de buni dar, totusi, sa pun si o eticheta, ca sa stim ce mincam !!!