08 ianuarie 2012
Iahnie de fasole
Iahnie de fasole cred ca este cea mai dorita mincare de dupa sarbatorile de iarna, cind traditia spune ca nu ai voie sa maninci fasole de la Craciun si pina la Boboteaza !
Cum la Craciun am reciclat parte din friptura de porc facuta la ceaun adica am congelat-o, acum a fost binevenita la fasole.
Iahnia am facut-o cu fasole mica, alba, dulce si gustoasa, a avut si afumatura, a avut si ardei gras rosu congelat pentru culoare si gust, a avut si cimbru pentru aromatizare perfecta.
A iesit nemaipomenita, alaturi cu un pahar de moare de pe muraturile asortate, limpede ca si cristalul, gustoasa si usor iute, acidulata.
A fost musai sa mincam si un pic de paine prajita cu iahnia asta exceptionala, totul a iesit pe masura poftei !!!
Yummy, tare buna!
RăspundețiȘtergereDe cand imi este pofta de fasole nu ai idee.Asa ca servesc de la tine.Pup!
RăspundețiȘtergerePoftiti,poftiti!!!
RăspundețiȘtergereSi eu am facut iahnie dar cu kaiser afumat.
RăspundețiȘtergereO bunatate. A mers struna cu salata de varza dulce. Pupicei!
Ce pofta mi s-a facut,dar sunt in Italia si degeaba fac eu aici,nu se compara cu cea de la mama de-a casa :)!
RăspundețiȘtergereMariana, astea se cheama bunatati, un pic de afumatura face toate paralele !!!
RăspundețiȘtergereCarole, doara cind ajungi in Romania, hai si pina la Cluj, ca e colo, dupa deal !!!
Waw ce bunatateeeee...!
RăspundețiȘtergereValy tot striga la mine sa-i fac, asa ca saptamana viitoare dupa ce mai prind putere, da-i sa marga !!!
Te tzuc !
Sidy, pina ce faci tu, haideti la mine la o portie!
RăspundețiȘtergeremoarea arata senzational!
RăspundețiȘtergereAi un blog foarte frumos si prin urmare te-am adaugat in listuta mea de blogroll, ca sa te pot urmari mai bine. daca iti face placere, viziteaza si blogul meu.
Alinutzika, multumesc de aprecieri, cu siguranta ca te voi vizita !!
RăspundețiȘtergere