01 decembrie 2011
Fursecuri pentru Mos Craciun
Din categoria fursecuri pentru Craciun, interesante si aspectuoase sunt cele facute cu forme(stea, bradut, ciuperca, clopotel,ratusca,floare), pictate apoi multicolor!
Aluatul este simplu: 300 g de faina, 200 g unt, 100g zahar pudra, 2 galbenusuri, un varf de cutit de sare. Toate se amesteca in urmatoarea ordine : untul moale cu sarea si zaharul pudra, galbenusurile pe rand si la urma faina.
Aluatul doar se amesteca, fara sa se framante si se lasa la rece cam 1 ora. Apoi se ia cate o bucata, se intinde cu sucitorul, se decupeaza cu formele trecute prin faina, se pun in tava tapetata cu hartie si se coc 20 de minute.
Dupa ce s-au racit, se glazureaza cu ciocolata (alba, neagra) peste care se pun bombonele sau alte decoratiuni.
Pentru aceste fursecuri e bine sa ai alaturi copii care sunt plini de imaginatie si de voie buna !!!
Oricum ar fi , sunt tentante pentru copilasii colindatori,pentru ca sunt colorate si bune!
Eheeeeeeeee...cineva se pregateste sa trimita pachet departe, departe...
RăspundețiȘtergereSpor la munca soro si sa iei o cutie cat de mare !
Weekend linistit sa ai impreuna cu Ion ....va tzuc !
Wow,ce de prajiturele aici,ma primesti cu colindul???pupici!
RăspundețiȘtergereSidy.Lulu. haideti la colindat ca acusica ma apuc de facut prajiturele, numai sa veniti !!!
RăspundețiȘtergereVa pup si eu cu drag !